Receptek
Töltött vaddisznótekercs
Hozzávalók 4 személyre:
- 600 g comb, törött bors, mustár, félédes uborka,
- 60 g füstölt szalonna,
- 2 keményre főtt tojás,
- 2 főtt sárgarépa,
- 40 g zsír,
- 80 g hagyma,
- 1 kávéskanál paprika, majoránna, bazsalikom,
- 20 g vaj
Elkészítés:
A vaddisznócombot megmossuk, konyharuhával megtörölgetjük, felszeleteljük, a
szeleteket kiverjük, megsózzuk, megszórjuk törött borssal, és megkenjük
mustárral. Minden szeletre teszünk egy kevés összevágott uborkát, szalonnát,
tojást és sárgarépát.
A hússzeleteket betekerjük, és átkötjük fehér cérnával. A
zsírban üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk paprikával,
belerakjuk a tekercseket, hirtelen átsütjük, felöntjük forró vízzel, és fedő
alatt lassan pároljuk. Végül megszórjuk törött borssal, majoránnával,
bazsalikommal, hozzáadjuk a vajat, és puhára pároljuk.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Barrique Kékfrankos 2008-as évjárata méltó kisérője az ételnek !
Frissítési előzmény
Képek menü létrehozása -( nincs tartalom)
Adatok Frissítése
Árlista Frissítése
Hajtások
2023. október h k s c p s v 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31